Herkese merhaba kızlar, yardımınıza ihtiyacım var. Kardeşimin fazla kiloları ile başı dertte ve akapunktur olayını kafaya takmış durumda onun için...
arkadaslar burnumda etler buyuk ve kemik egriligi var bunun icin doktor 3500 ytl istedi,ben hem ic hem disi duzelsin istiyorum,ucu azcik uzun cok...
Doğumdan sonra karnımda belli yerlerinde çatlaklar ve sarkmalar oldu bunların toparlanmasını istiyorum acaba dümdüz bir karnım olurmu diye hayal...
Arkadaşlar Anadolu yakasında bildiğiniz iyi ssk anlaşmalı diş hastanesi yada doktor varmı? Ümraniye Hospitalyum yakın bana ordaki diş doktorları...
Herkese Merhabalar, karın gerdırme,gogus kucultme,ve ıc bacak yaglarından kurtulmam ıcın yardımcı olacak bır estetık cerrah arıyorum. İstanbulda (...
ARKADAŞLAR EN İYİ BURUN CERRAHINI ARIYORUZ EN İYİSİ KİM?? HERKES BARIŞ ÇAKIR,NACİ ÇELİK, EMRE İLHAN YAKUP AVŞAR HAKKINDA KONUŞMUŞ AMA EN İYİSİ PROF...
yaa hiç burda karın germe ameliyatı olan yokmu?dr.nebil bozdoğan adını iyi duyuyorum..Tanıyan varmı?ameliyat olan varmı
arkadaslar bir arkadasım haydarpasa numune hastanesinde dr.Esra Çeliksoyluy a burun estetigi olmuş.burnu hoşuma gitti .dogal ve gayet hoş.bu doktor...
uzun süredir takip ediyorum.. süper bi site bu istanbulda bu işi çok iyi yapanlar var.. ama izmirde kimyasal peeling, cilt bakımı yapan profesyonel...
bayan estetik cerrah
ankarada önerebileceğiniz dr.??
Merhaba arkadaşlar benim iki burun deliğimde küçükken geçirdiğim bir kaza sonucu %70 kapalı ve yamuk, bunun için Medicana'nın KBB profesörü ile...
arkadaslar bana her iki doktordan bilgiller lazim DR.ONUR GÜRBÜZ ve D.SAFFET ÖRS
Arkadaşlar Kayseri de ki doktorlar içinden tavsiyesi olan var mı??
merabalar arkadaslar aranızda ömer buhşem hastaları var mı?
Kızlar ben burun estetik ameliyatı için dr araştırıyorum bir arkadaşımın tanıdıgı gül hanıma göğüs ameliyatı yaptırmış hayran kaldım gercekten çok...
arkadaşlar, Dr Tuğrul Turan'a göğüs ameliyatı yaptırmaya karar verdim. Fakat, liposuction ve mini yüz germe ameliyatı da yaptırmak istiyorum. Oysa T....
dr dilek avsari bilenler buraya
Hasan bey e ameliyat olmuş biri varsa bana bilgi verebilirmi lütfen . Kendisi gamze estetiği yapıyormuş özellikle bunu merak ediyorum ben
özellikle gögüs büyütme konusundaa bilgisi olan varsaaa acill yardımm şimdiden çoook teşekkür edrmmm
İsimleri virgülle ayırın.